Automatiserings- & projektkompetens

Boka ett gratis rådgivningssamtal och ta det första steget mot mer produktivitet, mer effektivitet och mer lönsamhet.

Gratis rådgivningssamtal

Projektkompetens från rådgivning till implementering till eftervård.

Vi erbjuder individuella projektlösningar skräddarsydda till era förutsättningar, krav och önskemål. Våra kompetenta försäljningskonsulter är din centrala partner för anläggningsplanering, processoptimering och automatiseringslösningar.

 CNC-Bearbetningscenter

Oavsett om det rör sig om en serie med standardprodukter eller individuellt designade unikat, med CNC-bearbetningscenter från Format-4 bearbetar ni med högsta effektivitet. Öka din vinst med den lönsamma Format-4 CNC-träbearbetningstekniken.

profit H10

Skärning av panel, borrning och fräsning i alla tänkbara former, allt i en process.

 Mer information

profit H80

Svaret på smart möbeltillverkning – sågning, borrning och fräsning.

 Mer information

NYHET: profit H100

Moderna nestingtekniker garanterar bästa möjliga material- och tidsbesparing.

 Mer information

NYHET: profit H150

Den 5-axliga CNC-bearbetningsmaskinen för 4.0 möbelproduktion.

 Mer information

 Robotik
Lika individuell som era krav

Robot motion kan anpassas individuellt med modulprincip till komplexa arbetsprocesser. Den flexibla användningen av enskilda komponenter anpassar sig till dina krav och övertygar dessutom med höjd processäkerhet.

Materialhantering U-motion F4 classic

Enkel enmansoperation även för ert företag: den justerbara matningshastigheten av materialet på transportbandet säkerställer ett konstant materialflöde & minsta avstånd mellan arbetsstycken.

Materialhantering L-motion

Format-4 L-motion lastningsenhet möjliggör enkel enmansoperation. Med en cykeltid på 15 sekunder kan materialflödet i ett linjärt system optimeras och användas i full effekt av produktionskapaciteten som används.

profit H350

ATOMIC makes you a better skier – hur en skida beter sig i snön är framför allt beroende av dess träkärna. En lugn gång, stabilitet, dämpning och manövrerbarhet påverkas genom användandet av olika träslag och tillverkningskvaliteten. Därför förlitar sig ATOMIC på den absoluta precisionen och effektiviteten hos sju högteknologiska CNC-bearbetningscenter från Format-4 i sin produktionsanläggning i Altenmarkt, en av världens största skidfabriker.