Automatiserings- & projektkompetencer

Kontakt os for en uforpligtende samtale og tag det første skridt til mere produktivitet, mere effektivitet og større indtægt.

Uforpligtende samtale

 Projektkompetencer fra at rådgive hen over implementering til opfølgende hjælp.

Vi tilbyder individuelle projektløsninger tilpasset dine forhold, behov og ønsker. Vores kompetente sælgere er din vigtigste kontaktperson til anlægsdesign, procesoptimering og automatiseringsløsninger.

 CNC-Bearbejdningscentre

Uanset om det er almindelige standardprodukter eller specialdesignede unikaprodukter, vil du med CNC bearbejdningscentrene fra Format-4 arbejde med højeste effektivitet. Forhøj din profit med Format-4 CNC-træbearbejdnings-teknologi.

profit H10

Tilskæring, boring og fræsning i enhver tænkelig form i kun én arbejdsgang.

 Få mere at vide

profit H80

Løsningen til smart møbelproduktion - skræddersy, bore og fræsning.

 Få mere at vide

NY:: profit H100

Den moderne nesting-teknologi giver store besparelse på materiale og tid.

 Få mere at vide

NY: profit H150

5-akse-nesting-CNC-bearbejdningscenter til 4.0-møbelproduktion.

 Få mere at vide

Robotics
Individuel som dine krav

Robot motion kan ved hjælp af byggeprincippet tilpasses individuelt til komplekse arbejdsprocesser. Den fleksible montering af enkelt-komponenter tilpasser sig dine behov og overbeviser desuden gennem en forhøjet processikkerhed.

Emnehåndtering U-motion F4 classic

Enkel enmands-betjening også til din virksomhed: De justerbare fremtræk, det materialeskånende fremtræksbånd sørger for konstant materialeflow uden afbrydelser med minimal afstand mellem emnerne.

Emnehåndtering L-motion

Format-4L-motion udstyret gør det muligt for én mand at betjene det. Med takttid på 15 sekunder bliver materialeflowet på det lineare arbejdende anlæg optimeret, og produktionskapaciteten udnyttes maksimalt.

profit H350

ATOMIC makes you a better skier – Hvordan en ski agerer i sneen, er frem for alt afhængigt af træet. Let løb, stabilitet, dæmpningen og smidigheden bliver påvirket af brugen af forskellige træsorter og produktionskvaliteten. Derfor bygger ATOMIC sit produktionsværk i Altenmarkt, en af verdens største skifabrikker, på absolut præcision og effektivitet af syv High-Tech-CNC-bearbejdningscentre fra Format4.