Filosofie

De Felder Groep met maatschappelijke zetel in Hall in Tirol behoort bij de wereldwijd leidende bedrijven als het gaat om aanbieden van houtbewerkingsmachines voor ambacht, bedrijf en industrie.

Met hartstocht, overtuiging en moed voor innovatie vervolgen wij sinds 1956 een centrale filosofie: onze klant exact die machine aanbieden die hij nodig heeft.

Medewerkers in 72 landen en meer dan 200 verkoop- en servicepunten dragen deze visie in de ganse wereld onder het motto „alles uit één hand“. Desondanks de groeiende globale uitdagingen leggen wij nog steeds de nadruk op kwaliteit en precisie uit Oostenrijk.

Moderne productietechnologieën en strikte productiestandaarden garanderen een uitstekende nauwkeurigheid en de beste afwerkingskwaliteit. De interne afdeling Onderzoek en Ontwikkeling, vele internationale patenten en baanbrekende oplossingen verzekeren de voorsprong van de Felder-Group. Met de revolutionaire Silent-Power® schaafas met spiraalmessen lukte het de groep laatst opnieuw om zich een uniek verkoopsvoordeel te verschaffen op de bijzonder harde markt van standaardmachines.

De kwaliteit van de producten bepaalt het succes van de klanten - de Felder-Group probeert daarom voortdurend met houtbewerkers samen te werken uit de ambacht, de bedrijfswereld en de industrie. Deze nauwe samenwerking maakt het mogelijk om de behoeften en eisen van de gebruiker op korte termijn op te nemen in de ontwikkeling van nieuwe machineconcepten en het concurrentievermogen van onze klanten te verzekeren met geoptimaliseerde producten.

De productie van de om en bij 250 producten tellende model pallet vindt plaats in de fabriek in Hall in Tirol.

Talrijke internationale onderscheidingen, zoals de Beierse Staatsprijs, de IF-Design-Award of de Adolf Loos prijs, getuigen van onze hartstocht en onderbouwen onze ambitie de beste houtbewerkingsmachines te bouwen.

Met de merken Felder, Format-4 en Hammer slagen wij er in aan de uiterst individuele eisen van ambacht, bedrijf en industrie zonder compromis te voldoen.

FELDER – Kwaliteit en nauwkeurigheid op punt.

Felder houtbewerkingsmachines staan sinds decennia garant voor perfecte resultaten in combinatie met een uitstekend bedieningscomfort. Het uitgebreide gamma biedt steeds de juiste machine voor elke eis. Geoptimaliseerde machineconcepten en innovatieve detailoplossingen in een verwerking van topklasse voor regelmatig professioneel gebruik: de Serie 700 combineert een makkelijk gebruik met maximale nauwkeurigheid. De machines van de Serie 900 worden speciaal ontwikkeld voor zware toepassingen in de ambacht en de industrie. Duurzaamheid, nauwkeurigheid en veelzijdigheid met een geoptimaliseerd en intuïtief bedieningsconcept voor een maximale productiviteit – Felder-machines garanderen een perfecte houtbewerking en een beslissingszekerheid voor vele jaren.