Vi lader vores kunder tale

Hver dag beslutter håndværkere i hele verden sig for at investere i træbearbejdningsmaskiner fra huset Felder og bliver derfor ambassadører for den perfekte træbearbejdning. Vores kunders succeshistorier betyder anerkendelse og motivation for os og er samtidig vores virksomheds signatur. Vi er stolte over at vores maskiner i hele verden skaber unikke resultater hver dag og er med til at skrive succeshistorier. Fortæl os om dine projekter, vi glæder os over hver eneste historie.

Arbejder du også med en FELDER?

Send et foto af din maskine med forklaring til [email protected] og bliv FELDER-ambassadør for perfekt træbearbejdning!

Arbejder du også med en FORMAT4?

Send et foto af din maskine med forklaring til [email protected] og bliv FORMAT4-ambassadør for perfekt træbearbejdning!

Remi Baujard, Lycée Le Corbusier

De nye maskiner fra Format4 giver dig mulighed for at få den nyeste teknik og du kan også undervise dine elever og forberede på fremtiden.

Peter and Jon Norris – Peter Norris & Son

Det er utroligt hvor mange nye muligheder vi har fået med denne maskine. Vi er meget tilfredse med Format4 og den ærlige og åbne tone, Felder har overfor...

Steve Jewett, Handsie Display

Format4 har åbnet nye muligheder for os. Arbejde, der før varede flere uger klarer vi nu på bare en dag.

Duncans of Grantown

Maskinens effektivitet og den målbare stigende produktivitet gør det muligt for os at tilbyde intet mindre end det allerbedste. Felder er fantastisk, selv om...