Merken van de Felder Groep

FELDER GROUP® – Beproefde traditie en consequente innovatie voor een perfecte houtbewerking
Met de merken FELDER, FORMAT-4 en Hammer, en de productlijn c-tech slaagt de FELDER GROUP erin te voldoen aan de hoogste individuele eisen van handwerk-, ambachts- en industriële bedrijven zonder compromissen aan te gaan en elke klant net die machine aan te bieden die hij nodig heeft.

FELDER® – nooit geziene kwaliteit en nauwkeurigheid
De houtbewerkingsmachines van Felder staan sinds decennia garant voor perfecte resultaten en excellent bedieningscomfort. Het uitgebreide aanbod aan modellen biedt de juiste machine voor elke uitdaging. Geoptimaliseerde machineconcepten en innovatieve detailoplossingen in een eersteklas afwerking voor regelmatig professioneel gebruik. Machines van Felder garanderen perfecte houtbewerking en beslissingszekerheid vele jaren lang.

FORMAT-4® – deskundigheid zonder compromissen, voor de hoogste eisen
Het premium-merk van de Felder Group voldoet sinds 2001 aan de hoogste eisen van professionele gebruikers uit handwerkbedrijven en industrie. Trouw aan het grondbeginsel "Alles uit één hand" ontwikkelt de Felder Group computergestuurde machines in combinatie met de passende software voor een perfect afgestemd pakket van topniveau. Perfect advies, op maat ontwikkelde machineconfiguratie, alsook levering, opstelling en service vormen een uniek service-aanbod.

Hammer® – stabiliteit, functionaliteit en betrouwbaarheid uit Oostenrijk
Sinds 1997 produceert Hammer kwalitatief hoogstaande en toch betaalbare houtbewerkingsmachines voor ambachtslieden en bedrijven. De speciaal voor deze doelgroep ontworpen modellen worden inmiddels in drie uitvoeringen geproduceerd (basic, winner en perform) om voor de meest uiteenlopende eisen voordelige oplossingen te kunnen aanbieden. Gepassioneerde houtbewerkers of veeleisende, industriële gebruikers - iedereen vindt bij Hammer een betrouwbare machine voor nauwkeurige houtbewerking.

World4Machines – als uw NIEUWE een tweedehands moet zijn
In de dagelijks geactualiseerde World4Machines Maschinenmarkt kunt u online uit honderden modellen de perfect passende en professioneel gekeurde tweedehandsmachine kiezen. Vervolgens kunt u deze direct in de vestiging samen met een competente adviseur bekijken. Gekwalificeerd vakkundig personeel zorgt vervolgens voor de opstelling en ingebruikneming van de machine.

Silent-POWER® – De eerste spiraal-schaafas die economisch overtuigd
Het origineel! Al sinds 2012 zorgt de baanbrekende spiraalschaafas voor furore op de schaafmachinemarkt. Exclusief voor schaafmachines van Felder vermindert de Silent-Power® schaafas met spiraalmessen bij schaafwerken de geluidshinder met meer dan de helft. Speciaal ontwikkelde, snel verwisselbare messen uit hardmetaal zorgen voor een 20 maal langere levensduur en zorgen met een trekkende snede voor splintervrije schaafbeelden in elke houtsoort.