Automatiserings- & projectcompetentie

Maak een afspraak voor een kosteloze consultatie en doe de eerste stap in richting hogere productiviteit, hogere efficiëntie en een hoger rendement.

Gratis adviesgesprek

 Project-competentie van advies via implementatie tot aan de nazorg.

Wij bieden individuele project-oplossingen afgestemd op uw situatie, vereisten en wensen. Onze bekwame verkoopadviseurs zijn uw centrale contactpersoon voor het plannen van installaties, proces-optimalisatie en automatiseringsoplossingen.

 CNC-Bewerkingscentra

Gebruikelijke standaardproducten of individueel vormgegeven unieke stukken, met de CNC-bewerkingscentra van Format-4 vervaardigd u deze uiterst efficiënt. Verhoog uw winst met de winstbrengende Format-4 CNC houtbewerkingstechnologie.

profit H10

Platen opdelen, boren en frezen in iedere gewenste vorm in slechts één werkfase.

 Meer informatie

profit H80

Het antwoord voor de slimme meubelproductie - op maat zagen, boren en frezen.

 Meer informatie

NIEUW: profit H100

Moderne nesting technologieën zorgen voor hoogst mogelijke materiaal- en tijdbesparing.

 Meer informatie

NIEUW: profit H150

De 5-as nesting-CNC-machine  voor 4.0-meubelproductie

 Meer informatie

Robotica
Net zo individueel als uw vereisten

Robot motion kan via het modulaire principe individueel op complexe werkprocessen aangepast worden. Flexibel ingezette, afzonderlijke componenten passen zich aan uw vereisten aan en overtuigen bovendien door het verhogen van de procesveiligheid.

Materiaalhandling U-motion F4 classic

Eenvoudige eenmansbediening ook voor uw bedrijf: de regelbare aanvoer van de materiaalontziende transportband zorgt voor een constante materiaalstroom & minimale afstanden tussen de werkstukken.

Materiaalhandling L-motion

De Format-4 L-motion aanvoereenheid maakt een simpele eenmansbediening mogelijk. Met tacttijden van 15 seconden wordt de materiaalstroom aan de lineair werkende installatie geoptimaliseerd en de productiecapaciteit efficiënt gebruikt.

profit H350

ATOMIC maakt van jou een betere skiër - hoe een ski zich in de sneeuw verhoudt is vooral van zijn houten kern afhankelijk. De rustige loop, stabiliteit, demping en wendbaarheid worden allemaal door het gebruik van verschillende houtsoorten en de productie-kwaliteit beïnvloedt. Vandaar dat ATOMIC in zijn fabriek in Altenmarkt, een van de grootste skifabrieken ter wereld, op de absolute nauwkeurigheid en efficiëntie van zeven high-tech CNC bewerkingscentra van Format-4 zet.