Automatizálás és projekt szakértelem

Jelentkezzen ingyenes konzultációra, és tegye meg az első lépést a produktívabb, hatékonyabb és jövedelmezőbb munkavégzés irányába.

Jelentkezzen ingyenes konzultációra

 Project szakértői vizsgálat a konzultációtól a végrehajtásig és a támogató nyomonkövetésig.

A projekt esetében olyan személyre szabott megoldást kínálunk Önnek, amely tökéletesen meg fog felelni az Ön körülményeinek, igényeinek és kívánalmainak.  Képzett értékesítési tanácsadóink kulcsfontosságú segítséget nyújtanak Önnek a rendszertervezési, folyamatoptimalizálási és automatizálási kérdésekben.

 CNC-Megmunkálóközpontok

Tekintet nélkül arra, hogy hagyományos, standard termékekről vagy egyedi, személyre szabott darabokról van szó, aFormat-4 CNC megmunkálóközpontokkal az Ön gyártási folyamatai csúcshatékonyságot érnek el. Növelje bevételét a magas hozamú Format-4 CNC famegmunkáló technológiával.

profit H10

Lapszabászat, fúrás és marás bármilyen formában csupán egyetlen egy művelettel.

 Tudjon meg erről többet

profit H80

A válasz az ügyes bútorkészítésre, a vágásra, fúrásra és marásra.

 Tudjon meg erről többet

ÚJ: profit H100

 A legújabb "Nesting" technológia maximális anyagtakarékosságot és jelentős időmegtakarítást is biztosít Önnek. 

 Tudjon meg erről többet

ÚJ: profit H150

5 tengelyű "Nesting" CNC megmunkáló központ a 4.0 bútorkészítéshez

 Tudjon meg erről többet

 Robotika
Oly mértékben egyénre szabott, amennyire Önnek szükséges.

A robot funkció hozzárendelhető egyénileg is a komplex munkafolyamatokhoz a moduláris kialakítás használatával. Az egyéni összetevők rugalmas használata akalmazkodik az Ön szükségleteihez, és biztosan hódít a magas fokú folyamatbiztonságával.

Anyagok kezeléseU-motion F4 classic-kal

 Alkamazza ezt az egy fő személyzetet igénylő technikát! A szállítószalagnak az anyag felültetét kímélő, szabályozható előtolása gondoskodik arról, hogy állandó legyen az anyagnak a továbbítása. A megszakítás nélküli, folymatos anyagmozgatás során egészen minimális az alkatrészek közötti távolság.

Anyagok kezeléseL-motion-nal

A  Format-4 L-motion rakodóegység lehetővé teszi, hogy csupán egy személy működtesse. Az anyagnak a lineáris berendezésen történő áramlását optimalizálja a 15 másodpercnyi ütemidő. Ennek köszönhetően maximális hatékonysággal fogja a termelékenységet kihasználni.

profit H350

Az ATOMIC segít jobb síelővé válni. Az , hogy a síelő milyen gyorsan képes a havon haladni, illetve hogy a léce hogyan fekszik a havon, mindenekelőtt a sílécnek a belső anyagától, a tömörfából készült magrésztől függ. A könnyed haladást, a sima és nyugodt lesiklást, a csillapítást, a síléc aljának a nedvességét erősen befolyásolja magának, a léc gyártásának a minősége, és az ahhoz használt különféle fafajok tulajdonsága. Ez az oka annak, hogy az ATOMIC, a világ egyik legnagyob síeszköz gyárában, az Altenmark városában található sílécgyártó üzemben az abszolút percízióra, a rendkívüli pontosságra és a nagy hatékonyságra támaszkodik. Ezeket pedig a Format-4 azon hét CNC gépe biztosítja számára, amelyeket a gyártójuk High-Tech technológiával látott el.